Business Hi-Tech

Google Maps va afişa limitele de viteză din localităţi, atunci când este folosit modul de navigare

Google Maps va afişa limitele de viteză din...

Autor: Mediafax

15.09.2016, 09:59 47

De mult timp solicitate de utilizatorii Google Maps din lumea întreagă, limitele de viteză sunt reprezentate grafic în colţul dreapta-jos a ecranului, într-o formă care nu incomodează vizibilitatea hărţii de traseu, scrie Go4it.

De mult timp implementat în software-ul folosit cu sisteme dedicate pentru navigare GPS, suportul pentru afişarea în timp real a limitei de viteză este oferit şi de servicii competitoare (ex. Waze), Google Maps rămânând în urmă la acest capitol.

Noile alerte de viteză reprezentate grafic au început să apară şi pe ecranul computerelor de bord întâlnite la unele mărci de autoturisme care folosesc platforma Android Auto.

Momentan, nu este clar dacă noua funcţie este oferită tuturor utilizatorii Google Maps, sau disponibilitatea sa va fi limitată la anumite regiuni. Rămâne de văzut şi cât de precis sunt reprezentate limitele de viteză în fiecare ţară, date fiind diferenţele de infrastructură rutieră şi obiceiul autorităţilor de a modifica aceste limite după bunul plac.

Sursa: http://bit.ly/2cKWpT9.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO