Business Hi-Tech

Google Search poate acum să găsească telefoanele utilizatorilor

Google Search poate acum să găsească telefoanele...

Autor: Cătălin Niţu

17.04.2015, 10:21 1785

Funcţiile de tipul „find my phone” sunt acum integrate în majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă. Fie că sunt incluse în sistemul de operare sau că funcţionează prin intermediul unei aplicaţii, acestea pot scăpa utilizatorii de dureri de cap şi costuri pentru înlocurirea terminalelor atunci când telefonul este pierdut. Totuşi, utilizarea unor servicii dedicate poate fi prea mult pentru unii dintre utilizatori, aşa că Google a decis să integreze procesul de găsire al smartphone-ului direct în motorul de căutare.

Asemeni multor funcţii precum conversia valutară, prognoza meteorologică sau calulul de formule matematice, Google are acum capabilitatea de a găsi telefonul utilizatorului. Tot ce trebuie să faci pentru a localiza pe hartă smartphone-ul pierdut este să scrii „find my phone”. Singura condiţie este să fii logat cu contul personal de Google, acelaşi care se găseşte şi pe telefon.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO