Business Hi-Tech

Grecii au probleme cu serviciile furnizate de Apple pentru că au cardurile blocate

Grecii au probleme cu serviciile furnizate de Apple...

Autor: Adrian Seceleanu

01.07.2015, 00:02 1198

Utilizatorii din Grecia ai serviciilor furnizate de gigantul american Apple au început să se confrunte cu probleme în achiziţia serviciilor pe fondul restricţiilor în circulaţia fondurilor, scrie Bloomberg.

De luni, cardurile de credit din Grecia nu mai pot fi utilizate pentru a face plăţi în străinătate - în condiţiile în care Guvernul a impus limite pentru a bloca „fuga” cashului din sistemul bancar. În aceste condiţii unii utilizatori din Grecia ai serviciului de cloud al Apple, iCloud, au început să primească notificări în legătură cu erorile înregistrate la debitarea cardurilor, conform planurilor tarifare.

„În data de 30 iunie am încercat să vă debităm contul pentru spaţiul de 20 GB din iCloud dar există o problemă cu plata. Dacă nu reuşiţi să vă reînnoiţi abonamentul contul dumneavoastră va fi retrogradat la programul gratuit care include un spaţiu de 5 GB”, sună mesajul de eroare transmis de Apple. Reprezentanţii companiei americane au refuzat să comenteze situaţia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO