Business Hi-Tech

Grecii de la OTE comentează rezultatele Telekom România: Rezistăm. Profitul nu poate merge mai jos de atât

Michael Tsamaz, CEO şi preşedinte al grupului OTE: Suntem încrezători că vom începe să culegem roadele poziţiei pe care o avem pe piaţa din România.

Michael Tsamaz, CEO şi preşedinte al grupului OTE: Suntem încrezători că vom începe să culegem roadele poziţiei pe care o avem pe piaţa din România.

Autor: Adrian Seceleanu

06.03.2017, 00:06 1267
Grupul Telekom România a atins anul trecut un minim în ce priveşte nivelul profitului operaţional, punct de la care, de acum înainte, evoluţia ar trebui să redevină una pozitivă pe fondul investiţiilor realizate în fibră optică şi reţeaua mobilă 4G, au declarat în cadrul unei conferinţe cu investitori şi analişti liderii grupului elen OTE, prin intermediul căruia nemţii de la Deutsche Telekom controlează grupul Telekom România.
 
„La nivelul anului 2016 marja ajustată a profitului operaţional (EBITDA) pentru operaţiunile de co­mu­nicaţii fixe din România a scăzut cu patru puncte procen­tu­ale, până la 15,5%. Ne aşteptam ca acest rezultat să reprezinte un nivel minim de la care  ar trebui să vedem o stabilizare şi apoi o creştere“, a declarat Babis Mazarakis, directorul financiar al grupului OTE, care este membru şi în consiliul de administraţie al fostei companii Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO