Business Hi-Tech

Grecul Anastasios Tzoulas, mandat de administrator pe încă 4 ani la compania de cablu NextGen

Grecul Anastasios Tzoulas, mandat de administrator pe...

Autor: Adrian Seceleanu

18.07.2016, 00:00 725

Grecul Anastasios Tzoulas (foto), 50 de ani, care lucrează încă din anul 2001 pentru Telekom România Communications (fostul Romtelecom), a fost numit pentru încă 4 ani în funcţia de administrator al companiei de cablu NextGen Communications, potrivit unei decizii semnate pe 21 iunie de Miroslav Majoros, directorul general al grupului Telekom România, arată un document publicat în Monitorul Oficial de companie.

„Acţionarul unic al NextGen aprobă prelungirea mandatului de administrator al domnului Anastasios Tzoulas începând cu data de 2 iulie 2016, pentru o perioadă de 4 ani”, potrivit sursei citate. Tzoulas a devenit în 2004 director financiar adjunct al Romtelecom, iar în 2007 a devenit directorul financiar al companiei. În 2013, Tzoulas a fost numit director financiar pentru întreg grupul Telekom România. Nextgen, companie condusă de Florin Petolea, a înregistrat anul trecut afaceri de 92 mil. lei. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO