Business Hi-Tech

Grigore Danciu, fondator, Teleport: Flota noastră se apropie de 40 de maşini, toate electrice. Vrem să aducem şi Tesla

Videoconferinţa „ZF IT Generation - Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate?”

Grigore Danciu, fondator, Teleport: Flota noastră se apropie de 40 de maşini, toate electrice. Vrem să aducem şi Tesla

Autor: Alex Ciutacu

27.07.2020, 13:08 315

Flota de maşini oferite spre utilizare în cadrul platformei de car-sharing Teleport a crescut la 40 de maşini, toate electrice, în contextul în care serviciul a fost lansat în luna decembrie a anului trecut cu doar 10 maşini, a explicat Grigore Danciu, fondator, Teleport, în cadrul videoconferinţei „ZF IT Generation - Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate?”.

„Am început în decembrie anul trecut cu doar 10 maşini, iar în momentul de faţă am crescut spre 40 de maşini”, a declarat Grigore Danciu, fondator al primului serviciu de car-sharing cu livrare din lume.

Maşinile Teleport pot fi identificate prin intermediul aplicaţiei sau pot fi comandate cu ajutorul serviciului de livrare şi pot fi lăsate pe mâna unuia dintre valeţii companiei, după utilizare.

Pe lângă Renault Zoe, Nissan Leaf, BMW i3 şi Volkswgen e-golf, startup-ul Teleport negociază cu parteneri pentru a putea pune la dispoziţia utilizatorilor şi o serie de maşini Tesla.

„Noi suntem un marketplace şi în afară de primele 10 maşini cu care am început nu deţinem flotă, ci lucrăm cu flote partenere şi suntem în discuţii inclusiv cu deţinători de Tesla să îşi listeze maşinile pe platformă, trebuie să vedem cum reuşim cu asigurarea pentru că este complicat pentru acea marcă”, a spus el. 

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO