Business Hi-Tech

Un grup de investitori români şi englezi investeşte 50.000 de euro prin platforma Growceanu în compania britanică T-DAB.AI, pentru dezvoltarea unei platforme AI. Firma va deschide un birou în România în 2023

Un grup de investitori români şi englezi investeşte...

Autor: Roxana Rosu

21.07.2022, 11:13 86

Un grup de investitori români şi englezi investeşte 50.000 de euro prin platforma de business angels (BA) Growceanu în T-DAB.AI, o companie britanică Deep Tech, în cadrul unei runde în valoare de 600.000 de euro.

Ceilalţi finanţatori sunt investitori privaţi din Marea Britanie.

Începând cu anul 2023, T-DAB.AI are în plan deschiderea de birouri pentru suport, inginerie şi vânzări în România, Austria şi Germania.

“Am investit în T-DAB.AI pentru că este o companie formată dintr-o echipă excelentă, cu oameni foarte bine pregătiţi în business, technologie şi vânzări. De asemenea au dezvoltat un set solid de produse si servicii inovatoare într-un domeniu tehnic aplicabil în foarte multe industrii, printre care producţie, energie, automotive, sisteme de climatizare, construcţii. Soluţia este deja validată, vânzările în curs sunt excelente şi au o tracţiune foarte mare”, afirmă Ciprian Man, unul dintre investitori şi fondatorii Growceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO