Business Hi-Tech

Grupul APS ţinteşte venituri de 1 mil. euro dintr-o platformă online prin care utilizatorii pot cere o a doua opinie medicală

Mario De Mezzo, DOXTAR: În prima săptămână de la lansare, aplicaţia a fost descărcată de mai mult de 700 de persoane

Mario De Mezzo, DOXTAR: În prima săptămână de la lansare, aplicaţia a fost descărcată de mai mult de 700 de persoane

Autor: Ioana Nita

08.02.2019, 00:05 389

Active Power Solutions mizează pe atragerea unui număr de 100 de medici colaboratori şi 2.000 de utilizatori până la finele acestui an.

DOXTAR, platforma digitală realizată în cadrul grupului local de firme APS (Active Power Solutions), care le permite utiliza­to­rilor să obţină a doua opinie medicală în 48 de ore de la specialişti din ţară şi din străină­tate, va genera în patru ani afaceri de un mi­lion de euro, în condiţiile în care piaţa pentru astfel de tipuri de servicii este abia în curs de for­mare. Platforma a fost lansată săptămâna tre­cută, investiţia iniţială fiind de 150.000 euro.

„Doxtar este un proiect activ pe o piaţă în formare, iar rezultatele financiare sunt gândite pe termen mediu. Obiectivul pentru 2022 este de a ajunge la 1 milion de euro cifră de afaceri. În prima săptămână de la lansare, aplicaţia a fost descărcată de mai mult de 700 de persoane, iar numărul acestora creşte în fiecare zi. Ne-am propus ca plat­for­ma să aibă primii 2.000 de utili­zatori până la finalul acestui an”, a declarat pentru ZF Mario De Mezzo, manager general DOXTAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO