Business Hi-Tech

Grupul Bobnet, care a dezvoltat startup-ul Bob Concierge, a lansat o fabrică de dispozitive de tip Internet of Things la Piteşti şi are în plan investiţii de 5-10 mil.euro în următorii ani

Grupul Bobnet, care a dezvoltat startup-ul Bob Concierge,...

Autor: Roxana Rosu

22.09.2022, 16:14 799

Grupul Bobnet, care a dezvoltat startup-ul Bob Concierge, a deschis o fabrică de dispozitive de tip Internet of Things (IoT) pentru retail şi logistică la PIteşti şi va investi 5-10 milioane de euro în următorii ani pentru a creşte producţia.

Firma produce în prezent dispozitive Bob Concierge, pentru piaţa rezidenţială.

Dispozitivele IoT se vor adresa setorului de retail şi logistică, inclusiv magazine, restaurante sau depozite. Odată validată în proiectul Bob Concierge, aceasta tehnologie va oferită acum pe piaţă terţilor ca soluţie independentă.

„Obiectivul nostru este de a comercializa în Europa peste 200.000 de dispozitive în următorii 10 ani. În acest scop, productivitatea întreprinderii va fi gradual mărită, până la 30-40 mii de dispozitive anual, iar numărul angajaţilor estimăm că va atinge câteva sute. Geografia de exporturi va cuprinde practic toate ţările europene, inclusiv a Europei de Est. Nu excludem şi exporturi în afara Europei.”, a declarat Darius Mihalcea, directorul Bob IoT Enterprise.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO