Business Hi-Tech

Grupul E-INFRA ţinteşte un business de aproape 200 mil. euro în 2021

Teofil Mureşan, preşedintele Consiliului de Administraţie E-INFRA

Teofil Mureşan, preşedintele Consiliului de Administraţie E-INFRA

Autor: Adrian Seceleanu

02.02.2021, 22:03 656

Grupul E-INFRA, format din Electrogrup, Nova Power & Gas, Direct One şi Netcity Telecom, a înregistrat o evoluţie “pozitivă semnificativă a indicatorilor financiari aferenţi anului 2020, de peste 20% pentru fiecare în parte, şi o cifră de afaceri de 123 milioane Euro, EBITDA de peste 17 milioane Euro şi un profit net de aproape 8 milioane de euro”, conform datelor comunicate de companie.

Pentru 2021 ţinta este un avans cu peste 40%, către o cifra de afaceri de aproape 200 de milioane euro. „E-INFRA este o poveste de succes a antreprenoriatului românesc, după cum o arată şi rezultatele unui 2020 plin de provocări. Alături de echipă, am pus umărul la repornirea economiei, ieşind totodată întăriţi în liniile noastre de business. Electrogrup a derulat proiecte complexe în construcţia de autostrăzi, spitale, proiecte energetice, de smart city şi de telecomunicaţii, în România şi Uniunea Europeană. Nova Power & Gas a devenit un furnizor important de energie şi gaz, nu doar pentru companii, ci şi pentru consumatorii casnici. Netcity şi Direct One au asigurat cu succes telecomunicaţii critice, dovedind siguranţa reţelelor pe care le deţin”, a declarat Daniel Farmache, CEO al E-INFRA.

„Investiţiile în infrastructura modernă sunt mai necesare decât oricând în România, iar noi lucrăm zi de zi pentru a fi un important vehicul în această transformare a ţării, cu obiectivul de a deveni cel mai important constructor de infrastructură din regiune şi deţinător de infrastructură critică. La început de 2021, proiectele câştigate ne plasează pe această traiectorie şi ne fac mai optimişti ca oricând”, menţionează Teofil Mureşan, preşedintele Consiliului de Administraţie E-INFRA.

Cu aproximativ 600 de angajaţi şi 24 de ani de activitate, grupul E-INFRA (Electrogrup Infrastructure) activează ca dezvoltator şi investitor în proiecte de infrastructură energetică şi de telecomunicaţii şi este, totodată, cel mai important constructor român diversificat din energie, construcţii civile, telecomunicaţii şi smart city.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO