Business Hi-Tech

Grupul francez Orange l-a trimis pe Jean-Marie Culpin, directorul de marketing în boardul Orange România, companie cu afaceri, de 1,125 mld. euro

Grupul francez Orange l-a trimis pe Jean-Marie Culpin,...

Autor: Adrian Seceleanu

13.03.2019, 00:00 175

Grupul francez Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de telecom, l-a trimis în Consiliul de Administraţie al subsidiarei din România pe Jean-Marie Culpin, directorul de marketing al operatorului, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

„Acţionarii Orange România confirmă demisia dlui Bruno Duthoit din funcţia de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, începând cu data de 15 ianuarie 2019, şi aprobă ocuparea postului vacant în Consiliul de Administraţie al societăţii şi numirea dlui Jean-Marie Culpin în funcţia de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie pentru un mandat de 3 ani”, conform documentului.

Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă din România, a înregistrat în 2018 venituri totale de 1,125 mld. euro, în creştere cu 5% faţă de anul precedent. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO