Business Hi-Tech

Grupul francez Thales vrea să ajungă la peste 1.000 de angajaţi în România în 2021

Silviu Agapi, director general al Thales România

Silviu Agapi, director general al Thales România

Autor: Ioana Nita

28.02.2019, 00:04 746

Grupul de origine franceză Thales, spe­cializat în furnizarea de sisteme teh­no­logice şi servicii pentru industriile de apă­rare, aerospaţială şi de trans­port, are în plan să angajeze circa 700 de per­soa­ne pentru subsidiara din Ro­mânia până la finalul lui 2021, urmând ca echi­pa locală să ajungă astfel la 1.000 de persoane.

„Până la sfârşitul anului 2021 planul nostru este să depăşim 1.000 de angajaţi în România. În prezent, avem peste 300 de angajaţi. Piaţa forţei de muncă este foarte competitivă în acest domeniu, dar am alocat resursele necesare pentru a ne îndeplini obiecti­vele de recrutare. An­gajaţii noştri oferă soluţii, atât în do­meniul civil, cât şi militar: transport fero­viar, metrou, sa­teliţi, managementul tra­ficului aerian, apărare navală şi te­restră, avionică, securitate ciber­ne­tică“, a decla­rat Silviu Agapi, director general al Thales România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO