Business Hi-Tech

Grupul francez Webhelp creează 300 de locuri de muncă la Iaşi

Grupul francez Webhelp creează 300 de locuri de muncă...

Autor: Alexandra Marcu

13.01.2016, 11:11 2294

Compania franceză de oursourcing şi de comunicare Webhelp vrea să deschidă la Iaşi al şaselea centru din România, filială care ar crea anul acesta 300 de noi locuri de muncă pentru vorbitorii de limbă franceză.

Grupul francez Webhelp îşi desfăşoară activitatea în domeniul outsourcing-ului şi a comunicării în limbi străine şi are 81 de centre în 21 de ţări.

Webhelp este prezent pe piaţa din România de 16 ani şi are 2000 de angajaţi. În 2015, Webhelp România a avut o cifră de afaceri de 92 milioane de lei.

Noul sediu din Iaşi va avea o suprafaţă totală de 2.300 mp, iar investiţiile de amenajare se vor ridica la aproximativ 800.000 de euro.

“Am ales să ne extindem pe o piaţă nouă pentru a susţine ritmul alert de dezvoltare a companiei. Mizăm pe faptul că mediul academic din Iaşi va genera viitori angajaţi valoroşi. Peste 75% dintre angajaţii Webhelp România sunt studenţi şi absolvenţi de studii superioare”, a declarat Mihaela Rusu, Director General al Webhelp România.

Printre criteriile principale de angajare se numără şi cunoşterea limbii franceze, dar şi abilităţile de relaţionare şi operare PC.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO