Grupul românesc de cablu AKTA a lansat o aplicaţie online pentru urmărirea posturilor TV de pe PC sau dispozitive mobile

20 sep 2018 Autor: Ioana Nita

Grupul AKTA, cel mai mare jucător independent de pe piaţa locală de cablu TV, a lansat o aplicaţie online prin intermediul căreia clienţii săi pot urmări unele dintre canalele TV favorite (inclusiv canalele producţie AKTA: Cinemaraton şi comedyEst) de pe internet atât direct pe site-ul www.akta.ro, la secţiunea „Contul meu”, cât şi pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone cu sistem Android şi, în curând, şi cele cu sistem iOS). 

„Strategia noastră de dezvoltare are în prim-plan serviciile pe care clienţii AKTA le consideră importante pentru ei şi le apreciază. După ce, în urmă cu un an, lansam AKTA Mobil, anul acesta am decis să lansăm platforma AKTA TV online, pornind de la o analiză atentă a stilului de viaţă mobil spre care se orientează clienţii noştri”, a declarat Dinu Malacopol, directorul general al Digital Cable Systems, compania sub care activează brandul AKTA, împreună cu AKTA Telecom. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2018

 
Cuvinte cheie:
AKTA
, tv
, online
, aplicatie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide