Grupul spaniol Amadeus IT, afaceri de 4,8 mld. euro în 2017, cu un profit operaţional de 1,8 mld. euro

17 apr 2018 Autor: Ioana Nita

Amadeus IT, grup de origine spaniolă specializat în furnizarea de soluţii de tehnologie pentru industria de turism, prezent şi pe plan local, a înregistrat anul trecut venituri de 4,8 mld. euro, în creştere cu 8,5% faţă de 2016, şi un profit operaţional (EBITDA) de 1,8 mld. euro, cu 9,7% mai mare, potrivit rezultatelor financiare anunţate de grup. 

Creşterea profitului a fost susţinută de performanţa operaţiunilor, de scăderea cheltuielilor financiare şi de reducerea cheltuielilor fiscale. „Progresul financiar solid al Amadeus a continuat în 2017. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Grupul spaniol
, Amadeus IT
, profit operational
, industrie
, it
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide