Business Hi-Tech

Grupul Vodafone trimite un nou CEO la Bucureşti pentru a conduce participarea la licitaţia 5G, continua expansiunea pe fix şi a pregăti compania pentru ofensiva viitorului gigant creat din Orange şi fostul Romtelecom

Grupul Vodafone trimite un nou CEO la Bucureşti pentru a...

Autor: Adrian Seceleanu

10.05.2021, 00:05 868

♦ Murielle Lorilloux, care îşi încheie mandatul de patru ani în România, a fost promovată director pentru divizia de business pentru 10 ţări din Europa, Turcia şi Egipt.

Grupul britanic Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de telecom, a decis să trimită un nou CEO pentru operaţiunile sale din România, pe grecul Achilleas Kanaris, care o va înlocui pe Murielle Lorilloux, care îşi încheie mandatul de patru ani în România, urmând să preia funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt.

„Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, a fost desemnat CEO al Vodafone România, începând cu 1 iulie 2021, şi îi va raporta lui Serpil Timuray, CEO Europe Cluster. Acesta o va înlocui pe Murielle Lorilloux, care îşi încheie mandatul de patru ani în România, urmând să preia funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt“, a anunţat com­pania. Kanaris vine în România în pline discuţii despre legea reţelelor 5G, care pe de o parte riscă să pună pe masa industriei o factură costisitoare de eliminare a echipa­mentelor Huawei, iar pe de alta deschide şi calea spre aşteptata licitaţie de spectru radio pentru această tehnologie, care promite pe mobil viteze comparabile cu cele din cele mai performante reţele fixe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO