Grupul Webhelp va angaja 450 de oameni în centre de servicii la Iaşi şi Oradea

10 feb 2017 Autor: Dana Ciriperu

Webhelp România, filiala locală a furnizorului francez de servicii de tip call-center, a primit în luna decembrie aprobarea pentru un ajutor de stat de 17 milioane de lei care susţine crearea a 457 de locuri de muncă în două centre de servicii în Iaşi şi Bihor, arată datele publicate de Ministerul de Finanţe.

Compania franceză a trecut de 1.800 de angajaţi în centrele din România şi mai pune astfel pe harta expansiunii două noi oraşe.

Compania Webhelp România SRL a înregistrat în 2015, ultimul an pentru care există date publice disponibile, o cifră de afaceri de 101 mil. lei, în creştere cu 23% faţă de anul anterior, a avut un profit net de 4,6 mil. lei şi un număr mediu de 1.629 de salariaţi, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Filiala locală a companiei franceze este una dintre cele 170 de companii care au depus în ultimii doi ani solicitări pentru ajutoare de stat în baza schemei 332/2014, proiect ce sprijină investiţiile care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă. Doar 37 dintre aceste solicitări au primit acorduri de finanţare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.02.2017

 
Cuvinte cheie:
Webhelp
, angajari
, centre de servicii
, Iasi
, Oradea
, locuri de munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide