Business Hi-Tech

GTS Telecom, companie deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom, business mai mare cu 48% în 2021, care a ajuns la venituri de 42 mil. euro

GTS Telecom, companie deţinută de nemţii de la...

Autor: Adrian Seceleanu

24.05.2022, 00:01 274

GTS Telecom, un furnizor de servicii de comunicaţii concentrat pe piaţa business, care este deţinut de nemţii de la Deutsche Telekom dar nu a intrat în sfera de influenţă a fostului grup Telekom România ci a rămas în continuare să funcţioneze independent, a înregistrat în 2021 afaceri mai mari cu 48%, conform unui comunicat al firmei.

“GTS Telecom a raportat veniturile totale de 42,5 milioane de euro la finalul anului 2021, acesta fiind cel mai bun rezultat înregistrat în cele trei decenii de prezenţă pe piaţă. Pe anumite segmente, aşa cum este cel al serviciilor de securitate cererea de servicii a atins chiar un nivel dublu faţă de anul anterior”, conform companiei. “Performanţa a fost susţinută de investiţiile în reţeaua de transport, centrele de date şi consolidarea parteneriatelor cu furnizori cheie. Serviciile ITC cele mai solicitate au fost cele de date şi voce, securitate cibernetică şi soluţii cloud, în contextul unei digitalizări accelerate în mediul de business local, în ultimul an”, conform sursei citate.

„Saltul semnificativ a fost generat pe de o parte, de evoluţia foarte bună a categoriilor de servicii ICT, tip as a service sau profesionale, în special asociate Cloud, precum şi de contractele importante semnate pe segmentul wholesale”, a comentat cifrele Răzvan Stoica, director general la GTS Telecom. „Pentru anul în curs ne dorim menţinerea traiectoriei ascendente şi continuarea investiţiilor în angajaţi, infrastructură, centre de date şi soluţii cloud. Consolidarea rezultatelor şi dezvoltarea ofertei de servicii rămân prioritare”, a adăugat Răzvan Stoica. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO