Business Hi-Tech

György Birtolon, managing director al Accenture Industry X România: Suntem o echipă de aproape 900 de specialişti şi avem 100 de poziţii deschise pentru recrutare, indiferent de locaţia candidaţilor

György Birtolon, managing director al Accenture Industry X România: Avem birouri deschise în Cluj, Târgu-Mureş, Timişoara şi Iaşi, dar angajăm din toate colţurile ţării.

György Birtolon, managing director al Accenture Industry X România: Avem birouri deschise în Cluj, Târgu-Mureş, Timişoara şi Iaşi, dar angajăm din toate colţurile ţării.

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.05.2022, 19:00 321

► „Transformarea digitală este dependentă de competenţele pe care o să le avem în domeniu.“

Accenture, companie globală de servicii profesionale în domenii precum digital, cloud şi securitate, care a depăşit pragul de 4.000 de angajaţi la nivel local, a deschis un nou sediu în Cluj, în urma unei investiţii de 1,5 mil. dolari, pentru cei 900 de angajaţi care fac parte din divizia Accenture Industry X, responsabilă cu dezvoltarea de software industrial în domenii precum căi ferate, auto şi producţie.

„La Accenture Industry X România suntem o echipă de aproape 900 de oameni, iar ca locaţii, dacă mai putem să vorbim despre locaţii fixe, avem birouri deschise în Cluj, Târgu-Mureş şi Timişoara. Avem şi un punct de lucru în Iaşi, dar comunitatea de colegi din Iaşi este încă relativ mică. În prezent, avem aproximativ 100 de poziţii deschise pentru diverse roluri“, a spus într-un interviu pentru ZF György Birtolon, managing director al Accenture Industry X România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO