Business Hi-Tech

Haris Hanif, şeful Orange Money: Mizăm pe o nouă dublare a procentului de utilizatori de servicii bancare pe mobil în 3-5 ani

Haris Hanif, CEO al Orange Money România: Vom deveni un jucător mass-market

Haris Hanif, CEO al Orange Money România: Vom deveni un jucător mass-market

Autor: Adrian Seceleanu

18.02.2020, 13:00 452
Gigantul din telecom are mai puţin de 200.000 de clienţi pentru serviciul său de plăţi pe mobil faţă de aproape 11 milioane pentru serviciile de comunicaţii şi speră să atragă clienţi de la bănci oferindu-le comisioane zero pentru schimburi şi plăţi valutare.

Orange, liderul pieţei locale de telecom, va continua investiţiile în serviciul său de plăţi de pe mobil Orange Money, în contextul în care estimează că ponderea utilizatorilor de servicii bancare mobile se va dubla din nou în următorii ani.

„Dacă ne uităm la mobile banking în România, acesta s-a dublat în ultimii 3 ani şi a ajuns la o penetrare de 21%, de la 10%. Estimarea noastră este că în următorii 3-5 ani ponderea celor care folosesc servicii bancare mobile se va dubla din nou“, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Haris Hanif, CEO al Orange Money România. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO