• Leu / EUR4.9132
  • Leu / GBP5.8083
  • Leu / USD4.8027
Business Hi-Tech

HP Inc. testează piaţa din România cu abonamente la cerneală. „Este ceva nou, dar toate serviciile cu abonament sunt în creştere“

HP Inc. testează piaţa din România cu abonamente la cerneală. „Este ceva nou, dar toate serviciile cu abonament sunt în creştere“

Mario Boro, print category manager România şi Bulgaria: Pentru piaţa din România este un serviciu nou în categoria imprimantelor pentru consumatorii casnici şi nu putem face o estimare realistă.

♦ Americanii evită să facă estimări pentru gradul de interes de pe piaţa locală, dar spun că se bazează şi pe noile obiceiuri de consum create de munca în sistem hibrid.

Americanii de la HP Inc. au lansat şi pe piaţa locală serviciul pe bază de abonament HP Instant Ink, ce detectează când cerneala originală din imprimantă este pe terminate şi livrează automat cartuşe noi, înainte ca utilizatorii să rămână fără rezerve, în condiţiile în care modul de lucru hibrid adoptat odată cu pandemia şi deschiderea tot mai mare către modelul produselor achiziţionate cu abonament au creat un context favorabil.

Serviciul era disponibil în peste 30 de de ţări, iar decizia de extindere pe mai multe pieţe a venit în urma creşterii mari a vânzărilor în zona de imprimante.

„Instant Ink a fost gândit pentru consumatori casnici şi pentru mici afaceri. Este un serviciu adaptat la stilurile actuale de viaţă şi muncă, iar în această perioadă s-a dovedit a fi util pentru că mulţi părinţi încă lucrează de acasă, iar copiii învaţă în sistem mixt, online şi offline. Nevoia şi cererea de echipamente de imprimare acasă au crescut în ultimul an, la nivel global. Vânzarea de imprimante HP ce pot fi folosite acasă a crescut cu 12% din februarie 2020, în întreaga lume, conform datelor GFK”, a spus într-un interviu pentru ZF Mario Boro, print category manager România şi Bulgaria.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9132
Diferență: 0,1672
Ieri: 4.9050
Azi: 4.8027
Diferență: 0,2547
Ieri: 4.7905
Azi: 5.8083
Diferență: -0,0103
Ieri: 5.8089
Azi: 5.0576
Diferență: 0,5687
Ieri: 5.0290