Business Hi-Tech

HTC pregăteşte şi un „selfie-phone”: Desire Eye

HTC pregăteşte şi un „selfie-phone”: Desire Eye

Autor: Cătălin Niţu

06.10.2014, 12:14 447

Evenimentul Double Exposure al companiei HTC, programat pentru data de 8 octombrie,  va avea puţine surprize pentru noi, întrucât imagini cu produsele pe care urmează să le dezvăluie circulă deja pe internet. După RE Camera şi One M8 Eye, aflăm detalii despre un nou smartphone taiwanez, dedicat fanilor autoportretelor: Desire Eye.

Se pare că toate smartphone-urile HTC cu funcţii avansate la capitolul captură foto vor veni cu denumirea „Eye” în coadă. Noul Desire Eye pare să ocupe un loc între mid-range şi high-end în portofoliul companiei, oferind un hardware puternic şi camere foto cu rezoluţie mare, atât pe spate, cât şi pe faţă. Şi pentru că această componentă pare să fie elementul care face diferenţa între Desire Eye telefon şi altele din această gamă este normal să vorbim mai întâi despre cele două camere foto.

HTC a decis să atraga cultura „selfie” cu un senzor de 13 megapixeli pe partea din faţă, care vine echipat şi cu blitz LED, pentru autoportrete în condiţii de iluminare slabă. 

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO