Business Hi-Tech

HTEC Group, companie din Silicon Valley, îşi anunţă intrarea pe piaţa din România

HTEC Group, companie din Silicon Valley, îşi anunţă...

Autor: Dorin Oancea

08.06.2022, 13:46 807

HTEC Group, companie de servicii de tehnologie, consultanţă şi software, înfiinţată în Serbia şi cu sediu în Statele Unite ale Americii, anunţă  intraea pe piaţa din România, undeva va crea până la 1000 de noi locuri de muncă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Înfiinţată în septembrie 2008 în Belgrad de o echipă mică, HTEC Group are acum sediul central în San Francisco, devenind o companie cu birouri în SUA, Regatul Unit, Australia, Suedia şi Olanda.

De asemenea, HTEC Group a deschis centre de dezvoltare în care activează peste 1.600 de ingineri, în Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria.

„România este o alegere naturală în strategia de extindere a HTEC în Europa Centrală şi de Sud – Est, având în vedere puterea sectorului IT, mediul concurenţial, precum şi pool-ul de ingineri şi designeri talentaţi care se potrivesc perfect culturii HTEC şi modului nostru de lucru.”, a menţionat David Schoch, COO HTEC Group.

HTEC se află într-o dinamică de creştere în întreaga lume, cu o medie de peste 100 de angajări lunar.

În România, HTEC Group recrutează activ, pe toate nivelurile de senioritate, atrăgând ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect şi de produs, designeri, experţi, consultanţi de business şi HR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO