Business Hi-Tech

Huawei: Am început deja să discutăm cu operatorii de telefonie mobilă din România despre reţelele 5G

Huawei: Am început deja să discutăm cu operatorii de telefonie mobilă din România despre reţelele 5G

Gavin Wang, vicepreşedinte, Huawei România: Acum vocea şi datele sunt principalele servicii oferite de operatorii telecom, însă în viitor alte tipuri de servicii, precum cele de IPTV, vor fi cele mai folosite în reţea.

Autor: Ioana Nita

19.05.2015, 00:06 462
Compania chineză Huawei, al doilea jucător de pe piaţa de echipamente şi soluţii de reţelistică pentru industria telecom atât la nivel global, cât şi local, este deja în discuţii cu operatorii de comunicaţii mobile din România pentru trecerea la dezvoltarea reţelelor 5G, care va începe cel mai probabil din 2020, având în vedere multitudinea de dispozitive şi tehnologii care necesită capacităţi mai mari şi conexiuni mai rapide în reţelele de telecomunicaţii.
 
„Acum vocea şi datele sunt principalele servicii oferite de operatorii telecom, însă în viitor alte tipuri de servicii, precum cele de IPTV, vor fi cele mai folosite în reţea. Gradul de conectivitate şi lăţimea de bandă vor creşte tot mai mult în perioada următoare, ceea ce înseamnă că operatorii trebuie să construiască reţele mai rapide“, a declarat pentru ZF Gavin Wang, vicepreşedinte pentru produse şi soluţii tehnice în cadrul Huawei România.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO