Business Hi-Tech

Huawei Ascend G6 4G review

Huawei Ascend G6 4G review

Autor: Cătălin Niţu

03.08.2014, 14:38 1291

 Huawei este cel mai mare producător de sisteme de telecomunicaţii la nivel mondial, însă în ultimii ani şi-a îndreptat tehnologia şi către zona de consum, lansând telefoane cu Android îndreptate iniţial către cei cu bugete reduse. De curând însă, producătorul chinez a început să lanseze modele din ce în ce mai competitive pe toate segmentele de piaţă. Totuşi, grosul business-ului de dispozitive mobile al companiei se află la categoria mid-range, unde Huawei continuă să lanseze produse de calitate la preţuri decente, un astfel de dispozitiv fiind şi noul Ascend G6.
Construcţie şi design

Deşi Huawei nu încearcă niciodată să impresioneze prin designul telefoanelor sale, compania şi-a creat un stil caracteristic. G6 împrumută astfel linii de design de la fraţii săi mai mari precum Ascend P6 şi Ascend P7. Modelul alb pe care l-am avut la test nu zgârie deloc retina, însă îmbrăţişează fără nici un regret simplitatea. În partea de jos, telefonul este rotunjit, iar pe laterale şi în partea de sus ne încântă privirea cu o ramă de plastic ce imită metalul şlefuit.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO