Business Hi-Tech

Huawei România accelerează ritmul de recrutare şi deschide peste 200 de poziţii pentru specialişti IT

George Zhang, CEO al Huawei România: Credem că evoluţia generaţiilor tinere este esenţială pentru dezvoltarea României

George Zhang, CEO al Huawei România: Credem că evoluţia generaţiilor tinere este esenţială pentru dezvoltarea României

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.03.2021, 11:30 245

Huawei România, subsidiara locală a gigantului chinez cu acelaşi nume, continuă extinderea echipei şi vrea să recruteze peste 200 de persoane pe parcursul acestui an, pentru diferite posturi de specialişti IT&C, pentru sediul şi cele opt centre de servicii din România.

„Huawei se angajează să ofere un mediu prietenos, dar bazat pe performanţă, pentru talentele de pe piaţa românească, sprijinind procesele de învăţare şi creştere în cadrul companiei. Huawei este un loc pentru oameni pasionaţi atât de munca lor, cât şi de viaţa lor de după muncă şi care ştiu să găsească echilibrul dintre acestea“, spune Veronica Cristea Nanu, senior HR manager la Huawei România.

Compania a publicat ieri, 25 martie, pe un site de recrutare online, 18 anunţuri de angajare care vizează roluri de front office engineer, service bidding assistant, virtualization engineer, sto­rage and server engineer with Turkish, IP network engineer Italian or Spanish, compliance manager, technical community manager sau cloud computing engineer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO