Business Hi-Tech

Huawei România vrea să angajeze peste 200 de persoane în 2021 pentru diferite posturi IT&C în sediul central şi în centrele de servicii din România

Huawei România vrea să angajeze peste 200 de persoane...

Autor: Roxana Rosu

25.03.2021, 14:48 175

Huawei România vrea să angajeze peste 200 de persoane în 2021 pentru diferite posturi IT&C în sediul său şi în centrele de servicii din România, din care aproximativ 20% vor fi din noua generaţie de absolvenţi în domeniu.

În prezent, Huawei are peste 2.300 de angajaţi în biroul central şi în cele 8 centre de servicii înfiinţate pe parcursul celor 18 ani de activitate în România.

În mod indirect, compania a creat peste 4100 de locuri de muncă în propriul lanţ de aprovizionare.

“În calitate de companie de top în industria IT&C, Huawei se angajează să ofere un mediu prietenos, dar bazat pe performanţă, pentru talentele de pe piaţa românească, sprijinind procesele de învăţare şi creştere în cadrul companiei. Huawei este mai mult decât o companie care lucrează cu tehnologie, numere şi ştiinţe exacteEste un loc pentru oameni pasionaţi atât de munca lor, cât şi de viaţa lor de după muncă şi care ştiu să găsească echilibrul dintre acestea”, spune Veronica Cristea Nanu, Senior HR Manager la Huawei România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO