Business Hi-Tech

Hubul IT din România al olandezilor de la ING vrea să ajungă la 800 de angajaţi la finalul lui 2020

Hubul IT din România al olandezilor de la ING vrea să...

Autor: Ioana Nita

06.06.2019, 16:41 863

ING Tech România se va muta la sfârşitul anului viitor într-o clădire nouă de birouri în care vor putea lucra până la 1.000 de angajaţi.

ING Tech România, hubul global de dezvoltare de software al grupului finan­ciar de origine olandeză ING, a ajuns în pre­zent la o echipă de 600 de persoane şi continuă să recurteze circa 100 de spe­cialişti IT pe an, urmând să ajungă astfel la 800 de angajaţi la finalul anului viitor.

Ca atare, hubul global de tehno­logie al ING se pregăteşte să se mute într-un sediu nou cu o suprafaţă totală de 13.000 mp care va permite acomo­darea a până la 1.000 de angajaţi. Noul birou va fi situat în clădirea Dacia One, am­plasată central în zona Piaţa Ro­mană - Calea Victoriei, ING Tech fina­lizând negocierile cu dezvoltatorul belgian Atenor pentru închirierea şi personalizarea clădirii după cerinţele sale. Astfel, dezvoltatorul clădirii va inte­gra cerinţele ING Tech încă din faza de proiectare, proiectul urmând să fie finalizat la sfârşitul anului 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO