Business Hi-Tech

Încă o multinaţională deschide un centru IT în Bucureşti: „Am căutat o ţară membră a NATO şi UE“

Autor: Adrian Seceleanu

01.09.2015, 00:05 26093

Compania daneză Conscensia, care oferă servicii de IT şi de dezvoltare de software, a decis să deschidă un nou centru în România, pentru care caută un director general, conform unui anunţ al firmei.

 
„Conscensia va deschide cel de-al treilea său centru de dezvoltare în România în 2015. Am căutat o locaţie pentru acest centru în una din ţările membre ale UE şi NATO, pentru că am fost nevoiţi să respingem mai multe contracte din cauza restricţiilor privind locaţia programatorilor, respectiv obligativitatea ca ei să fie într-o ţară membră a UE. Am ales România din mai multe motive: numărul mare de dezvoltatori de software, faptul că peste 90% din specialiştii IT vorbesc engleza, România este parte a UE şi NATO, faptul că societatea este una sigură şi modernă“, conform unui anunţ publicat pe pagina web a companiei, care menţionează că centrul va fi localizat în Bucureşti. „Ca parte a procesului de demarare a activităţii, căutăm un director general, care va fi responsabil de construirea organizaţiei din România“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro