Business Hi-Tech

Inetum România, subsidiara locală a grupului francez de IT Inetum, anunţă numirea lui Patrice Gautier în funcţia de managing director. Patrice Gautier: Vom extinde centrul de servicii local şi ne vom consolida activităţile de externalizare cu clienţii din Europa

Patrice Gautier. sursă foto: LinkedIn

Patrice Gautier. sursă foto: LinkedIn

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.01.2023, 16:44 294

Compania de IT Inetum România, parte a grupului francez cu acelaşi nume, anunţă numirea lui Patrice Gautier în funcţia de managing director, potrivit unui comunicat, înlocuindu-l pe Nicolas Boitout. Astfel, absolvent al Universităţii din Grenoble Alpes, una dintre universităţile de top din Franţa, Patrice Gautier va conduce activitatea Inetum România, cu afaceri de peste 125, 8 mil. lei la finalul anului 2021, ultimul an pentru care există date publice.

„Sunt bucuros să conduc expansiunea Inetum în România şi subregiune. (...) Sunt încântat că voi coordona transformarea biroului nostru local către un rol de System Integration, luând în considerare prezenţa noastră în 27 de ţări din întreaga lume. Contez pe impulsul dinamic al talentului nostru local pentru a continua să facem diferenţa pentru clienţii noştri. (...) Vom extinde, de asemenea, Centrul nostru de Servicii local şi vom folosi abilităţile noastre înalt calificate pentru a ne consolida activităţile de externalizare cu clienţii din Europa”, a spus Patrice Gautier.

Patrice Gautier s-a alăturat grupului Inetum în 2018. În ultimii trei ani, acesta a fost director general al Inetum Tunisia. El îşi va continua rolul în cadrul grupului şi drept director Industrial pe zona EEMEA şi BELUX.

„Din ceea ce am vazut în cei cinci ani ai mei în grup, sunt încrezător că gama noastra largă de expertiză şi experienţă în majoritatea sectoarelor va fi de mare valoare pentru clienţii noştri existenţi şi cei viitori din România”, a mai spus noul managing director al Inetum România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO