Business Hi-Tech

Infrasoft: afaceri de 1,6 milioane lei la şase luni, cât în tot 2014

Adrian Bărcuţean, fondatorul şi directorul general al Infrasoft

Adrian Bărcuţean, fondatorul şi directorul general al Infrasoft

Autor: Ioana Nita

16.09.2015, 00:05 231
Compania locală Infrasoft, spe­cia­lizată în dezvoltarea de software, a ajuns în primul semestru la o cifră de afaceri egală cu cea înregistrată la sfârşitul anului trecut - 1,6 mil. lei, creşterea datorându-se în principal vânzărilor propriului produs software - Docu­menta DMS (soluţie software de mana­gement al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru).
 
„La sfârşitul lunii iunie, afacerile companiei au ajuns la nivelul înregistrat la sfârşitul anului trecut. Documenta DMS are cea mai mare pondere în venituri”, a spus Liliana Cozari, director comercial în cadrul Infrasoft.
 
Documenta DMS este o aplicaţie prin care companiile îşi administrează, automatizează şi controlează fluxul de informaţii şi documente, începând de la contactul cu clienţii şi furnizorii şi până la arhivarea contractelor, proiectelor şi a documentelor financiar-contabile, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tiparită să se reducă la minimum. Soluţia este adaptată la legislaţia locală privind arhivarea electronică, semnătura electronică şi regulamentele Arhivelor Naţionale.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO