Business Hi-Tech

Innobyte, dezvoltator de soluţii software pentru e-commerce: „Vrem să recrutăm opt persoane. Avem poziţii deschise pentru programatori Magento 2 cu diferite niveluri de experienţă“

Cătălin Bordei, managing partner în cadrul Innobyte: Dacă în trecut ne axam pe identificarea de oameni din Bucureşti sau localităţile din apropiere, acum recrutăm oameni din orice colţ al ţării.

Cătălin Bordei, managing partner în cadrul Innobyte: Dacă în trecut ne axam pe identificarea de oameni din Bucureşti sau localităţile din apropiere, acum recrutăm oameni din orice colţ al ţării.

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.12.2021, 14:00 251

♦ În cadrul companiei lucrează în prezent o echipă de 38 de angajaţi ♦ În prezent, aproximativ 20% dintre angajaţii din cadrul companiei sunt din afara Bucureştiului, unde Innobyte are birou.

Innobyte, companie românească specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru e-commerce, cu afaceri de peste 8,7 milioane de lei (1,78 mil. euro) în 2020, vrea să îşi crească echipa de specialişti cu 20% în prima parte a anului viitor şi caută să angajeze opt persoane. În prezent, în cadrul companiei lucrează 38 de specialişti.

„În ceea ce priveşte atragerea de noi colegi, la Innobyte recrutăm specialişti eCommerce. Avem poziţii deschise pentru programatori Magento 2 cu diferite niveluri de experienţă, îndeosebi candidaţi cu un nivel mediu şi senior. Avem în plan mărirea echipei cu 20% în prima jumătate a anului viitor“, a spus pentru ZF Cătălin Bordei, managing partner în cadrul Innobyte.

La începutul anului în curs, reprezentanţii Innobyte vizau să atingă pragul de 50 de specialişti până la finalul anului 2021, ceea ce însemna o creştere de circa 25% a echipei. Compania a implementat munca în sistem remote începând cu luna martie a anului trecut şi are în plan să menţină acest mod de lucru chiar şi după pandemie, însă angajaţii care doresc pot munci de la birourile pe care Innobyte le are deschise în Bucureşti şi Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO