Innovation Labs: 62 de idei de afaceri selectate în prima etapă la nivel naţional

13 mar 2018 Autor: Ioana Nita

În cadrul primei etape programului de accelerare pentru start-up-uri Innovation Labs de anul acesta au fost selectate în total 62 de idei de afaceri din întreaga ţară, din care 38 din Iaşi (9 echipe), Sibiu (8 echipe), Cluj-Napoca (8 echipe) şi Timişoara (13 echipe), iar restul din Capitală. 

Cele 62 de echipe propun soluţii de ultimă generaţie pentru domenii precum securtitate cibernetică, retail, fintech, transport şi educaţie, acestea urmând să intre acum în etapa de accelerare. Aceasta presupune o perioadă intensă de training de 10 săptămâni, timp în care se vor întâlni săptămânal cu mentorii lor şi în care vor avea acces la tehnologii de ultimă generaţie pentru dezvoltarea produsului, prin intermediul partenerilor programului. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Innovation Labs
, afac eri
, program
, sprijin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide