Business Hi-Tech

Innovation Labs lansează ediţia cu numărul zece a programului de preaccelerare pentru start-up-uri tech

Innovation Labs lansează ediţia cu numărul zece a...

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.03.2022, 00:00 58

Innovation Labs, primul program de preaccelerare pentru start-up-uri tehnice din România, lansat în 2013 în cadrul Universităţii Politehnică din Bucureşti, anunţă lansarea celei de a 10-a ediţii a programului dedicat start-up-urilor tech, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii organizaţiei. „Vă invităm la a zecea ediţie a Innovation Labs, pentru a trăi intens, alături de prieteni, colegi, mentori, viitori clienţi şi finanţatori, experienţa reinventării propriilor pasiuni şi a rafinării ideilor în decizii şi produse cu impact în piaţă. Vom construi împreună traiectorii energice de spin-off, scale-up sau start-up, în care energia fondatorilor va fi amplificată de insight-ul mentorilor şi resursele partenerilor. 

Vă oferim un mediu prietenos de experimentare şi reţele strânse de sprijin tehnologic şi de mentorat de la jucători de vârf din ecosistemul inovării”, a spus Răzvan Rughiniş, co–fondator Innovation Labs, prodecan al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul UPB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO