Business Hi-Tech

InnovX-BCR a deschis înscrierile pentru grupa de investitori în fonduri de capital de risc. Înscrierile sunt deschise până pe 1 septembrie, iar investitorii trebuie să aibă fonduri disponibile între 100.000 şi 500.000 euro

Daniel Dumitrescu, chief innovation officer, InnovX: Programul va oferi acces la o reţea exclusivă de companii inovatoare şi parteneri globali.

Daniel Dumitrescu, chief innovation officer, InnovX: Programul va oferi acces la o reţea exclusivă de companii inovatoare şi parteneri globali.

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.08.2022, 00:06 766

Innovx-BCR, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, anunţă deschiderea înscrierilor pentru grupa de investitori pentru fonduri de capital de risc (venture capital - VC-uri), din regiunea Europei Centrale şi de Est, care se pot înscrie până pe 1 septembrie, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Dacă vreţi să vă conectaţi cu o reţea exclusivă de companii inovatoare şi parteneri globali InnovX-BCR caută cei mai buni viitori investitori“, au transmis reprezentanţii InnovX-BCR, adăugând că acceleratorul va acorda un număr de maximum 20 de burse plătite pentru un program hibrid online / offline de şase săptămâni (nouă ore pe săptămână) - dedicat unor zone precum inovare, afaceri, finanţe şi tehnologie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO