• Leu / EUR4.9437
  • Leu / GBP5.6284
  • Leu / USD5.0679
Business Hi-Tech

Innovx-BCR, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, caută start-up-uri pentru grupa scale-up până pe 19 august

Innovx-BCR, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, caută start-up-uri pentru grupa scale-up până pe 19 august

Acceleratorul condus de Diana Dumitrescu acceptă înscrieri pentru grupa scaleup de la orice companie tech din Europa Centrală şi de Est

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.08.2022, 09:15 194

Programul de accelerare a afacerilor din tehnologie Innov-X BCR este în plină campanie de „recrutare“ pentru start-up-uri cu cifră de afaceri sau finanţare atrasă de peste 500.000 de euro, pentru grupa scale-up, perioada de înscriere expirând la data de 19 august.

„În această vară, InnovX-BCR caută cele mai bune companii de tehnologie care să îşi ocupe locul pe scena principală a inovaţiei din Europa Centrală şi de Est. Vom acorda un număr de maximum 20 de burse plătite integral pentru un program de accelerare online de şase săptămâni, axat pe inovare, afa­ceri, finanţe şi tehnologie, urmat de o multitudine de oportunităţi pentru câşti­gă­tori“, au transmis reprezentanţii InnovX-BCR.

Prin partici­parea la programul de accelerare pentru business-uri tech, acestea au posibi­litatea să intre în contact cu antre­prenori cu­noscuţi din di­verse dome­nii, să participe la con­ferinţe de pro­fil, să încheie parte­ne­riate cu diverşi furnizori de ser­vicii sau să atragă finanţare pentru susţinerea pla­nurilor de dezvol­tare.

De asemenea, cele mai bune start-up-uri tech din cadrul progra­mului vor merge împreună cu InnovX-BCR la un bootcamp ex­clusiv în SUA, ca­re are ca obiectiv extinderea solu­ţiei pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Participarea la program oferă companiilor şi posibilitatea de a avea acces la o reţea de investitori, printre care se numără: Catalyst Romania, Eleven Ventures, Impact Ventures, Fortech Investments, Sparking Capital, Zas Ventures, dar şi la mentori şi companii globale precum Microsoft, UiPath, IBM, Oracle, Colliers, DLA Piper, EY.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9437
Diferență: 0,0506
Ieri:
Azi: 5.0679
Diferență: 1,1496
Ieri:
Azi: 5.6284
Diferență: -0,5934
Ieri:
Azi: 5.1569
Diferență: 0,4578
Ieri: