Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank dă 5 mil. lei integratorului de sisteme de telecomunicaţii Deltatel, finanţare garantată 90% de EximBank

Gelu Crasnic, CEO Deltatel

Gelu Crasnic, CEO Deltatel

Autor: Cristina Bellu

12.04.2021, 11:47 250

Integratorul de sisteme de telecomunicaţii Deltatel din Timişoara a accesat o finanţare de 5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank, garantată în proporţie de 90% de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari.

Fondurile securizează necesarul de lichidităţi pentru activitatea curentă din acest an a companiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii celor două instituţii bancare.

“Acest pachet financiar ne sprijină în mod consistent în vederea atingerii obiectivelor noastre ambiţioase. Deltatel este o companie dinamică, în continuă transformare. În ciuda pandemiei, noi ne-am ambiţionat să nu batem pasul pe loc şi încercăm să fructificăm fiecare oportunitate. În acest sens, ne-am diversificat paleta serviciilor şi am investit într-o nouă linie de business: IoT and Smart Solutions. În prezent, portofoliul nostru cuprinde 4 linii de business: Telecom, Software, IoT şi Utility Management”, spune Gelu Crasnic, CEO Deltatel.

Compania are 429 de angajaţi şi a raportat afaceri de 12,7 milioane de euro în 2020.

Pentru anul în curs, Deltatel estimează afaceri de peste 20 de milioane de euro prin dezvoltarea de linii de business noi in domeniul soluţiilor IoT şi serviciilor în infrastructură.

Deltatel deţine biouri în Timişoara şi Sofia. Compania timişoreană a lucrat în cei peste 15 ani de activitate în peste 70 de ţări, oferind servicii în telecomunicaţii pentru companii precum Nokia, Orange, Thales, Ericsson, Siemens şi Huawei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO