Business Hi-Tech

Integratorul Trencadis l-a recrutat pe fostul „director de IT” al Guvernului, Marian Murguleţ

Marian Murguleţ

Marian Murguleţ

Autor: Adrian Seceleanu

10.03.2022, 00:00 230

Compania Trencadis din Baia Mare, specializată în furnizarea de soluţii şi servicii de integrare IT, l-a recrutat în poziţia de CEO pe Marian Murguleţ, cunoscut în principal pentru că a ocupat poziţia de „director de IT” al Guvernului, respectiv de CIO Guvernamental. El ocupă funcţia de la începutul lunii martie.

„Marian Murguleţ preia conducerea Trencadis de la fondatorul Radu Negulescu, care va rămâne acţionar majoritar al companiei. Mai departe, din punct de vedere executiv, antreprenorul Radu Negulescu se va concentra exclusiv pe dezvoltarea FlowOS, startup tech românesc fondat în 2020, care îşi propune să construiască pentru piaţa globală un ecosistem integrat pentru facilitarea colaborării în format hibrid”, conform companiei. „Pentru a accelera transformarea digitală a mediului de business şi cel public, ne propunem să dezvoltăm proiecte strategice de integrare bazate pe specializările software cele mai puternice ale Trencadis pe plan naţional şi internaţional”, a declarat Marian Murguleţ, CEO al Trencadis.

„Marian Murguleţ este persoana cea mai potrivită să continue şi să ducă mai departe misiunea Trencadis, odată cu mutarea mea la FlowOS. Experienţa profesională acumulată la cele mai înainte cote în mediul privat şi în domeniul guvernamental, cât şi pasiunea pentru tehnologie eficient implementată, îmi dau convingerea că, alături de colegii noştri de la Trencadis, va transforma compania într-un lider regional în cel mai scurt timp“, a declarat Radu Negulescu, fondator al Trencadis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO