Business Hi-Tech

Internet mobil gratuit la metroul bucureştean şi de la Vodafone

Internet mobil gratuit la metroul bucureştean şi de la Vodafone

Foto Octav Ganea

Autor: Adrian Seceleanu

10.11.2011, 00:02 452

Toţi utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă ai Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, au acces gratuit la internet în staţiile şi tunelurile metroului din Bucureşti începând de miercuri, 9 noiembrie, a anunţat compania.

"Toţi clienţii Vodafone au acces gratuit la internet în staţiile şi tunelurile metroului bucureştean prin telefon, laptop sau tabletă. Toţi clienţii Vodafone care au activat o opţiune de internet - abonaţi, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date - beneficiază de acces gratuit la net prin telefon, laptop sau tabletă. Utilizatorii care nu au activată o opţiune de internet pot face acest lucru printr-un apel gratuit la *NET#", a anun­ţat compania. Trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date în apropierea ieşirii din sta­ţiile de metrou, potrivit Vodafone.

De săptămâna trecută şi Orange, nu­mă­rul unu pe piaţa de telefonie mobilă, le oferă clienţilor acces gratuit la net la metroul din Bucureşti. Pionierul serviciilor gratuite a fost compania românească de cablu RCS& RDS, care a construit o reţea de hotspoturi WiFi care acoperă inclusiv metroul şi care poate fi accesată gratuit de abonaţii companiei la net fix şi, pe o perioadă limitată, de orice client cu un echipament WiFi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO