Business Hi-Tech

Investiţie de 180.000 de euro în platforma de analiză şi planificare de cash flow ThinkOut

Investiţie de 180.000 de euro în platforma de analiză...

Autor: Adrian Seceleanu

25.08.2021, 00:00 614

Vestra, un cluster specializat în industria utilităţilor şi automatizării industriale, a investit 180.000 de euro în platforma de analiză şi planificare de cash flow ThinkOut, care  oferă sprijin companiilor în gestionarea şi monitorizarea fluxului de capital, oferindu-le acestora o imagine de ansamblu asupra propriilor finanţe.

Cu ajutorul Vestra Industry, TBNR Investments Iaşi şi Transylvania Angels Network, ThinkOut a obţinut fonduri de peste 250.000 de euro pentru dezvoltarea platformei de cash flow, consolidarea parteneriatelor şi extinderea pe piaţa din Marea Britanie.

Soluţia ThinkOut se adresează preponderent firmelor mici şi mijlocii, companiilor de servicii sau firmelor prezente în mediul online care depind de acest mediu rapid de dezvoltare şi mizează pe digitalizarea şi automatizarea proceselor, astfel încât antreprenorii să opereze eficient.

Start-up-ul ThinkOut a fost fondat în 2016 la Iaşi. În ultimii trei ani, ThinkOut a participat la diferite programe de accelerare din regiunea CEE, cum ar fi Startup Spotlight (Bucureşti), MKB Fintechlab (Budapesta) şi Huge Thing @ Google Campus (Varşovia). În prezent, start-up-ul este activ pe pieţele din România, Ungaria şi Polonia şi are parteneriate în curs cu instituţii financiare din regiune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO