Business Hi-Tech

Investiţie de 60.000 euro într-o platformă online de configurare a aplicaţiilor mobile

Investiţie de 60.000 euro într-o platformă online de...

Autor: Ioana Nita

09.04.2015, 00:06 364
Doi tineri antreprenori români, Andrei şi Mircea Sandu, cu studii în domeniul ştiinţelor politice şi al managementului, au investit 60.000 de euro în dezvoltarea unei platforme online, numită Zigo Apps, prin intermediul căreia utilizatorii îşi pot configura şi personaliza singuri aplicaţii mobile.
 
Platforma se adresează firmelor mici şi mijlocii din România, dar şi din străinătate, care activează în domenii precum cel al restaurantelor sau al comerţului, dar şi organizaţiilor nonprofit şi persoanelor cu profesii liberale, cum sunt arhitecţii, psihologii sau avocaţii.
 
„Scopul nostru este să venim în întâmpinarea firmelor mici şi mijlocii, din România şi de peste tot din lume, pentru a-i ajuta atât în comunicarea cu clienţii, cât şi în promovarea afacerii lor în mediul online“, a spus Andrei Sandu, unul din cei doi fondatori ai platformei www.zigoapps.com. Acesta este al patrulea start-up în care se implică Andrei Sandu, tânărul antreprenor înfi­in­ţând până acum şi o agenţie de publicitate, o agenţie de PR şi un studio de dezvoltare de conţinut digital.
 
Dezvoltarea platformei Zigo Apps a durat aproape un an, iar fondatorii estimează că îşi vor recupera investiţia în circa doi ani.
 
Platforma www.zigoapps. com permite dezvoltarea de apli­caţii mobile pentru sistemele de operare iOS şi Android, precum şi crearea de broşuri digitale, prin intermediul cărora firmele pot comunica şi interac­ţiona cu clienţii lor prin intermediul telefonului mobil. Utilizatorii au la dispoziţie o serie de funcţionalităţi precum crearea de carduri de fidelitate, realizarea de discounturi, integrarea cu reţelele de socializare, integrarea serviciului de geolocalizare, crearea de liste de preţuri şi cataloage de prezentare sau galerii foto, video şi/sau audio.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO