Business Hi-Tech

Ion Georgescu este noul country manager al Bitdefender pentru România şi Moldova

Ion Georgescu, country manager Bitdefender pentru România şi Moldova

Ion Georgescu, country manager Bitdefender pentru România şi Moldova

Autor: Ioana Nita

26.05.2021, 00:02 323

Bitdefender, unul dintre cei mai mari producători de soluţii de securitate IT la nivel global, l-a promovat pe Ion Georgescu în funcţia de country manager pentru România şi Moldova. Anterior, el a ocupat poziţia de Distribution Operations Manager în cadrul Bitdefender tot pentru România şi Moldova. În noul său rol, Ion Georgescu va răspunde de creşterea vânzărilor, retenţia şi fidelizarea clienţilor şi partenerilor prin comunicare permanentă şi programe dedicate de recompensare.

Strategia de dezvoltare are în vedere şi promovarea noilor soluţii de securitate pentru MSP (Managed Service Provider) şi a serviciilor de administrare a detecţiei şi răspunsului la incidente de securitate informatică (Managed Detection and Response - MDR). Aceste funcţionalităţi ajută companiile care nu dispun de experţi de securitate pe plan intern să aibă acces facil la cel mai înalt nivel de securitate şi să oprească ameninţările persistente avansate. Serviciile MDR combină securitatea cibernetică pentru endpointuri şi capabilităţile de analiză a reţelei şi securităţii cu expertiza în materie de threat-hunting a unei echipe complete de securitate IT. Ion Georgescu lucrează în cadrul Bitdefender din 2015, timp în care a jucat un rol strategic pentru obţinerea poziţiei de lider a companiei româneşti în vânzări de soluţii de securitate către segmentul enterprise pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO