Business Hi-Tech

iPhone 4 va fi disponibil în România şi la Vodafone

iPhone 4 va putea fi cumpărat în România şi de la Vodafone

Autor: Radu Racu

14.10.2010, 10:11 53

iPhone 4, cel mai recent model desmartphone lansat anul acesta deApple, va fi disponibil în România şi prinintermediul Vodafone, a anunţat joi compania detelefonie mobilă. Operatorul de telecomunicaţii nu primeştemomentan comenzi pentru iPhone 4, dar utilizatorii se potînregistra pe site-ul companiei pentru a primi informaţii înmomentul în care va fi terminalul va fi lansat comercial. Datalansării şi preţul telefoanelor nu au fost făcute publice.

iPhone 4 este disponibil deja pe piaţa locală prin intermediulOrange, cu preţuri de la 219 euro, pentru unabonament lunar de 29 de euro, încheiat pe o perioadă de doiani.

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefoniemobilă, a introdus în vară în ofertă modelul Apple iPhone3Gs, unul dintre cele mai căutate smartphone-uri de pepiaţă. Apple iPhone, telefon care era până în acel momentdisponibil doar prin intermediul rivalilor de la Orange.

Preţurile pentru un iPhone 3Gs la Vodafone variază în funcţie deabonamentul încheiat:
Vodafone Complet 800 - 449 de euro;
Vodafone Complet 1000 - 399 de euro;
Vodafone Complet 1500 - 349 de euro;
Vodafone Complet 2000 - 249 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO