Business Hi-Tech

Irlandezii de la Everseen, dezvoltator de soluţii IT pentru retail îşi mută sediul din România în Iulius Town din Timişoara, de unde va coordona şi activitatea de pe alte pieţe

Irlandezii de la Everseen, dezvoltator de soluţii IT...

Autor: Roxana Rosu

21.11.2019, 10:43 314

Everseen, companie specializată în inteligenţă artificială fondată în 2008 de irlandezul Alan O’Herlihy, a închiriat 1.250 mp în clădirea UBC 1 din Iulius Town Timişoara, unde va amenaja primul sediul din România, de unde va coordona activitatea din celelalte trei oraşe în care este prezentă, New York, Belgrad şi Cork.

 „Unul dintre criteriile care au stat la baza alegerii viitorului sediu a fost de a avea toţi cei peste 100 de angajaţi pe acelaşi etaj. Un alt aspect important a fost accesul facil la servicii, precum: bănci, sală de fitness, restaurante, poştă etc. Nu în ultimul rând, a contat calitatea superioară a amenajărilor interioare şi exterioare. Pe deasupra, Iulius Town este kilometrul 0 al Timişoarei”, a declarat Alan O’Herlihy, CEO al Everseen.

Echipa din Timişoara numără peste 100 de angajaţi şi dezvoltă tehnologii pentru optimizarea activităţii din domeniul retail, care urmează să fie lansate şi pe piaţa românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO