• Leu / EUR4.9461
  • Leu / GBP5.7088
  • Leu / USD4.7286
Business Hi-Tech

iSTYLE, cel mai mare reseller Apple din Europa Centrală şi de Est, introduce serviciul de chatboţi Druid, dezvoltat de Liviu Drăgan, în automatizarea suportului tehnic

iSTYLE, cel mai mare reseller Apple din Europa Centrală şi de Est, introduce serviciul de chatboţi Druid, dezvoltat de Liviu Drăgan, în automatizarea suportului tehnic

Autor: Cristina Bellu

21.04.2020, 11:03 282

iSTYLE, cea mai mare reţea din Europa Centrală şi de Est care comercializează produse ale gigantului american Apple cu statut de reseller premium, anunţă semnarea unui parteneriat cu Druid, singura companie din România specializată în proiectarea şi dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip enterprise, pentru proiectarea şi dezvoltarea unui chatbot care să eficientizeze activităţile de suport tehnic oferite de către iSTYLE Service clienţilor din Bucureşti, serviciul urmând să fie extins până la sfârşitul anului în alte şase ţări europene.


“Parteneriatul cu Druid a venit pe fondul dorinţei iSTYLE de a eficientiza şi automatiza activităţile repetitive şi consumatoare de timp din zona de service desk. În prezent, acelaşi agent este implicat în preluarea solicitărilor, completarea fişei client, identificarea produselor şi a defectelor raportate, programarea în service, gestiunea relaţiei cu clientul dar şi în rezolvarea efectivă a incidentelor raportate”, transmit reprezentanţii celor două companii.


Soluţia identificată a fost proiectarea şi antrenarea unui chatbot care să degreveze agentul de orice activitate care poate fi automatizată, asftel încât acesta să-şi aloce mai mult timp activităţilor productive din cadrul service-ului, generatoare de venituri.


Astfel, noul coleg digital iSTYLE, poreclit intern “ALEX”,  a fost antrenat să răspundă la 10 tipuri de servicii pentru cele 50 de produse din portofoliul iSTYLE.
„iSTYLE, ca reprezentant Premium Reseller al brandului Apple, reprezintă în sine o declaraţie de calitate, performanţă şi fiabilitate. Sunt încântat că DRUID se asociază acestor valori şi că tehnologia noastră a fost selectată pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienţa digitală a clienţilor iSTYLE”, spune Liviu Drăgan, CEO Druid.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9461
Diferență: 0,0142
Ieri: 4.9454
Azi: 4.7286
Diferență: -0,291
Ieri: 4.7424
Azi: 5.7088
Diferență: -0,7597
Ieri: 5.7525
Azi: 4.9311
Diferență: -0,3133
Ieri: 4.9466