Business Hi-Tech

IT Smart Systems a ajuns anul trecut la afaceri de 2,21 milioane de euro

Autor: Ioana Nita

09.03.2014, 20:06 789

IT Smart Systems (ISS), furnizor de servicii şi consultanţă în IT, a avut anul trecut afaceri de 2,21 milioane de euro, dezvoltarea grupului fiind susţinută de câştigarea unor proiecte, atât în sectorul guvernamental, cât şi în mediul privat.

„Anul 2013 a fost pentru noi un an de consolidare a poziţiei pe piaţă. Am reuşit să ne extindem portofoliul de clienţi, anul trecut fiind selectaţi pentru implementarea de soluţii IT de către clienţi noi, din sectorul guvernamental şi respectiv sectorul privat Large Enterprise. În acelaşi timp, am cultivat relaţia cu clienţii existenţi şi am reuşit să generăm proiecte noi, adăugând competenţe şi soluţii în portofoliu, care ne deschid perspective de dezvoltare”, a declarat Cristian Barbu, senior partener şi administrator al IT Smart Systems. 

Printre proiectele derulate anul trecut de ISS se numără şi portalul my.upc.ro realizat pentru UPC România pentru a facilita accesul clienţilor la serviciile companiei de cablu. ISS a intrat de asemenea în 2013 şi în domeniul sănătăţii prin dezvoltarea unei aplicaţii pentru dispozitivele mobile.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.03.2014

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO