Business Hi-Tech

Italienii de la De’ Longhi vor cumpăra fabrica Nokia de la Jucu. Citiţi aici istoria celui mai cunoscut producător de expresoare de cafea

Italienii de la De’ Longhi vor cumpăra fabrica Nokia de la Jucu
25.01.2012, 13:28 4355

Producătorul italian de electrocasnice De' Longhi SpA şi compania finlandeză Nokia au anunţat astăzi semnarea unui acord pentru achiziţionarea de către compania italiană a facilităţii de producţie a Nokia din Cluj, România, care urmează să fie supusă aprobării autorităţilor relevante, se arată într-un comunicat al celor două companii.

Se estimează că tranzacţia se va finaliza în primul trimestru al anului 2012, iar părţile au convenit ca termenii acordului să rămână confidenţiali.

Cine este De'Longhi - Povestea celui maicunoscut producător de expresoare de cafea

"De'Longhi intenţionează să integreze facilitatea de producţie, ca parte cheie, în cadrul strategiei sale de dezvoltare, contribuind, astfel, la extinderea internaţională a grupului, aflat într-o perioadă de creştere accelerată. De asemenea, producătorul de electrocasnice planifică adaptarea capacităţii sale de manufactură şi diversificarea platformei sale de producţie, astfel încât să balanseze structura de producţie din Estul Îndepărtat către Europa, unde De'Longhi îşi desfăşoară deja activitatea în cadrul unei fabrici, în Italia".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO