Japonezii de la Konica Minolta ajung la afaceri de 24 mil. euro anul acesta

8 dec 2017 Autor: Ioana Nita

Compania e lider pe pieţele locale de echipamente de birou şi sisteme de imprimare industrială şi de producţie, cu o cotă de piaţă de peste 35%, respectiv 60%.

Konica Minolta Business Solutions România, subsidiara locală a furnizorului japonez de pro­duselor pentru prelucrarea imaginii, mizează pe afa­ceri de 24 mil. euro în aprilie 2017 - martie 2018, în uşoară creştere faţă de anul fiscal pre­cedent (aproximativ 4%), când cifra de afaceri netă s-a situat la 23,1 mil. euro, potrivit datelor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Konica
, afaceri
, japonezi
, echipamente
, piata
, birou
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide