Business Hi-Tech

Japonezii de la NTT caută 200 de oameni pentru filiala EBS din România

Japonezii de la NTT caută 200 de oameni pentru filiala...

Autor: Laurentiu Cotu

27.06.2016, 00:05 480

Furnizorul de servicii şi soluţii software EBS România, parte a grupului japonez NTT (Nippon Telegraph and Telephone Corporation), a ajuns în prezent la 1.000 de angajaţi şi colaboratori externi, însă compania intenţionează să mai recruteze încă 200 de oameni până la finalul acestui an. Campania de recrutare va continua şi anul viitor, când EBS România şi-a propus să ajungă la 1.500 de angajaţi şi colaboratori. Sediul central al companiei este la Cluj-Napoca, însă EBS mai deţine filiale în Bucureşti, Sibiu, Braşov, Iaşi şi Timişoara.

„Atingerea acestei ţinte, de 1.000 de angajaţi şi colaboratori externi, reprezintă pentru EBS dovada maturizării organizaţionale şi a echipei manageriale, care într-un context dificil a reuşit să atragă atât clienţi, dar mai ales colegi noi. Provocarea nu a fost reprezentată în mod deosebit de câştigarea unor clienţi noi, ci de găsirea resurselor necesitate de către proiectele noi“, a declarat Daniel Metz, CEO al EBS România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO