Business Hi-Tech

Keyboard for Excel: o nouă tastatură pentru Android de la Microsoft

Keyboard for Excel: o nouă tastatură pentru Android de...

Autor: Cătălin Niţu

27.02.2015, 09:59 613

Acum că Microsoft Office este disponibil pe toate platformele mobile, Microsoft încearcă să se asigure că utilizatorii săi au parte de o experienţă confortabilă cu suita software. Astfel, compania a decis să lanseze o tastatură virtuală dedicată utilizatorilor de Excel numită sugestiv „Keyboard for Excel”. Aceasta vine cu o serie de funcţii foarte utile pentru cei care introduc multe cifre, adăugând în partea din dreapta un num-pad, la fel ca pe tastaturile pentru PC.

Deşi va fi mai greu pentru utilizatori să scrie cuvinte pe o tastatură limitată la doar 75% din ecran, introducerea de date numerice va fi de acum mult mai simplă. Microsoft oferă pe lângă cele zece cifre dispuse pe trei rânduri şi butoanele obişnuite pe care ne-am aştepta să le găsim pe o tastatură adevărată: punctul pentru delimitarea numărului de zecimale, simbolul egal (=), cât şi tasta Enter de dimensiuni generoase, preferată de contabili şi de alţi profesionişti care lucrează cu cifre.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO